Driving Range

Det lysner av vår – Drivingrangen åpner så snart vi kan!

Av: Anine  |  Publisert: 17. mars 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi ser frem til våren, og velger å tenke optimistisk på golfsesongen som nærmer seg. Planen vår var å åpne vår fantastiske driving range allerede til påske...

Vi ser frem til våren, og velger å tenke optimistisk på golfsesongen som nærmer seg. Planen vår var å åpne vår fantastiske driving range allerede til påske til glede for alle våre nærmeste golfvenner på Nordhaug GK, Haga GK og selvfølgelig alle golfentusiaster fra andre nærklubber. Dessverre blir det litt forskyvninger på åpningen, men la oss se frem og glede oss.

Vi fikk fine tilbakemeldinger etter siste sesong og veldig mange brukte range og puttingområdet til å trene og forbedre seg, og områdets proer assisterte mange i å forbedre og utvikle sine golfferdigheter.

Toptracer som ballsporingssystemet på drivingrangen heter – har skjermer på alle 78 utslagsmatter og gir fantastiske treningsmuligheter. Dette gir muligheter for eksakt tilbakemelding og systematikk i treningen. Gøy er det også ,og mange bruker anlegget som både en venne- og familieaktivitet. Dette er bra for golfinteressen – noe vi som golfentusiaster gleder oss stort over.

Visste du at Toppgolf´s drivingrange er den største i Europa med Toptracer? Selv med økende golfinteresse og mange nye spillere er det alltid mulig å få plass.

Som sagt vi åpner så snart vi kan. La oss i mellomtiden ta vare på hverandre og nyte golf på TV. Om du ikke fra før har koblet deg opp på GOLF TV kan vi absolutt anbefale det. Her kan du følge Viktor Hovland, Kristoffer Ventura og resten av verdenseliten til en gunstig pris.

Nyt solen så sees snart! Snart blir gresset grønt. 

Ta vare på hverandre og følg med på oppdatert informasjon på toppgolf.no eller våre andre kanaler.

Hilsen alle oss på Toppgolf – Norges største helårs treningsanlegg for golf.