Driving Range

DRIVING RANGE

Velkommen til Toptracer Driving Range!

En av Nordens største driving ranger med 78 utslagsmatter, TOPTRACER teknologi, tilgang til stor puttingreen med pitch- og chip områder for optimal trening og utvikling av golfferdighetene. Haga Golfklubb vil fremover drifte rangen sammen med mannskapet på Toppgolf som har erfaring med å drive anlegget.  Og proene på Haga.

ToppGolf var først i Norge med å ta i bruk Toptracer ballsporingssystem - som fikk en oppgradering mai 2024. Dette er et innovativt system som lar deg se reprise av egne slag, slik at du kan gjøre svingjusteringer og utvikle deg som golfspiller. 1. juni tar Haga over drifter av Toppgolf, rangen og simulatorsenteret. 

Rangen er åpen hver dag fra kl. 07.00 til kl. 23.00. TopTracer Range stenger ned kl 22.00.
Minner om at rangen er stengt hver mandag fra 07.00 til 11.00 for plukking av baller og klipping.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt å slå baller på rangen når personalet raker targets. 

For medlemmer i Haga Golf
Alle medlemmer i Haga Golf mottar 100 gratis rangeballer hvert år, samt at 20 matter på driving rangen er til enhver tid reservert medlemmer av Haga.
Det betyr at Hagas medlemmer kan trene på alle mattene, men dersom det skulle være fullt har Haga medlemmer fortrinnsrett på de 20 mattene som er reservert.

Hagas aksjonærer spiller også gratis på 9 hulls banen Nordhaug. Les mer om Nordhaug Golfklubb her.

Hva er TOPTRACER driving range? 
  • Range med et unikt ballsporingssystem i hver bås (les mer om toptracer her).
  • 78 utslagsmatter fordelt over to etasjer under tak.
  • Målområder med nøyaktig avstand målt fra hvert eneste utslagssted (oppgradert mai 2024).
  • Srixon rangeballer.
  • Egne PROmatter for utendørs instruksjon.

Arrangementer på drivingrangen
For firmaeventer og større arrangementer er det mulig å leie alt fra to matter, til en hel etasje eller hele rangen. Full servering tilbys på rangen etter avtale, og egne instruktører står klare til å bistå med undervisning om dette skulle være ønskelig. For mer informasjon send forespørsel til julie@hagagolf.no.

Vi er opptatt av miljøet
Golfballer over nettet kan bli en miljøutfordring og vi bryr oss om miljøet rundt anlegget. Det er derfor ikke tillatt å slå golfballer over nettet og vi bed de som ønsker å bruke driver om å slå ut fra mattene i 1. etasje. Dette betyr også at vi vil følge med på hver enkelt matte for å unngå at de som slår over nettet ikke fortsetter med det, og forholder seg til dette forbudet. Takk på forhånd for hjelpen.