Toppgolf Club

Informasjon - TGC Medlemskap 2023-2024

Startdato:onsdag 1. november 2023 - kl. 0000
Sted:Toppgolf
Start påmelding:1. november 2023
Slutt påmelding:tirsdag 31. desember 2024 kl. 23:59
Antall plasser:200
Ledige plasser:118

Beskrivelse

Velkommen til TOPPGOLF CLUB - medlemskapet for deg som ønsker å bruke senteret ofte og gjerne til rabatterte priser gjennom hele året. 

Som medlem av TGC har du følgende fordeler hos oss:

- billigere leie av golfsimulator
- fri bruk av innendørs range og putting
- 10% rabatt i proshopen
- 20% rabatt på kjøp av rangeballer over 500 NOK (gjelder Toptracer rangen)
- Billigere leie av skap
- Rabatt på kaffe og vaffel

Medlemskapet gjelder for perioden medlemskapet bekreftes og er betalt og frem til 31.12.2024. Du vil ved innmelding motta et eget TGC-kort som bevis på at du er medlem. Kortet kan hentes på senteret i resepsjonen. 

TGC-medlemskapet gjelder ikke for booking av grupper, eller i forbindelse med Toppgolfs egne kampanjer med egne priser som f.eks. After Work på fredager eller drop-in priser. Kun ordinære priser. 

For å kunne benytte seg av dette tilbudet trenger vi at du har en toppgolf-bruker. Har du allerede en bruker vil du se oppdaterte TGC-priser for forhåndsbestiller simulatortid via toppgolf.no innen 48 timer etter innmelding. Medlemskapet er personlig og kan ikke overdras eller bruker av andre. 
 
HAR IKKE TOPPGOLF-BRUKER
For å booke simulator trenger du å ha en bruker inne i vårt system. Om du ikke har en bruker fra før i vårt bookingsystem sørger vi for å opprette en bruker for deg med TGC-priser så snart vi mottar innmeldingen. Husk at du som ny bruker må trykke på "glemt passord" første gang du logger deg på for å lage personlig passord.  

Hjertelig velkommen som medlem i ToppGolf Club!