Toppgolf Club

Meld deg inn i Toppgolf Club!

Av: Admin  |  Publisert: 28. desember 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Med TGC får du rabatter på simulator, range og mye mer. Les mer om medlemskapet og fordelene her.Velkommen til TOPPGOLF CLUB - medlemskapet for deg som ønsker å bruke senteret ofte og gjerne til rabatterte priser gjennom hele året. 

Som medlem av TGC har du følgende fordeler hos oss:

- billigere leie av golfsimulator
- fri bruk av innendørs range og putting
- 10% rabatt i proshopen
- 20% rabatt på kjøp av rangeballer over 500 NOK (gjelder Toptracer rangen)
- Billigere leie av skap
- Rabatt på kaffe og vaffel

Medlemskapet gjelder for perioden medlemskapet bekreftes og er betalt og frem til 31.12.2024. Du vil ved innmelding motta et eget TGC-kort som bevis på at du er medlem. Kortet kan hentes på senteret i resepsjonen. 

TGC-medlemskapet gjelder ikke for booking av grupper, eller i forbindelse med Toppgolfs egne kampanjer med egne priser som f.eks. After Work på fredager eller drop-in priser. Kun ordinære priser. 

For å kunne benytte seg av dette tilbudet trenger vi at du har en toppgolf-bruker. Har du allerede en bruker vil du se oppdaterte TGC-priser for forhåndsbestiller simulatortid via toppgolf.no innen 48 timer etter innmelding. Medlemskapet er personlig og kan ikke overdras eller bruker av andre. 

Her kan du melde deg inn i TGC! Klikk på "påmelding" under så kommer du til nettbutikken der du også kan velge type medlemskap. Har du spørsmål ta kontakt med oss. 

Startdato TidNavnPlasserLedigPåmelding
november
onsdag1. 0000 - 0000TGC Medlemskap 2023-2024200115Påmelding