Simulatorgolf

SLIK FUNGERER FULL SWING

SPILL GOLF INNENDØRS

Se hvordan FULL SWING simulatorene fungerer og få en gjennomgang i hvordan det er å spille inne.
Videoen er laget av GOLF DUFF
 
VERDENS MEST IKONISKE BANER
FULL SWING jobber direkte med de beste banene i verden og har klart å fange elementene i detalj av det som gjør dem så spesielle for at opplevelsen skal føles mest mulig lik virkeligheten. 

DRIVING RANGEN
Du kan nå trene som du ser det på TV med den offisielle On-Air Simulatoren for en tilpasset driving range.

DUAL TRACKING TEKNOLOGI - INFRARØDE LYSBØLGER
Ved hjelp av 688 infrarøde sensorer over to spor måles ballens hastighet.
Se din virkelige ballbane på skjermen uten forsinkelse i overgang fra den virkelige verden til den simulerte verden, akkurat som du ville gjort på banen.

ION 3 KAMERAER
Analyser svingen din øyeblikkelig.
Kameraene registrerer ballspinn og køllehodets data. Få tilbakemelding på hastighet og vinkling, samt analyse av ballen - inkludert backspin, spin og spinnakse. Denne teknologien sikrer høyeste grad av nøyaktighet. Golfere kan forme hvert slag akkurat som de ville utendørs, og få umiddelbar og detaljert tilbakemelding.

DEN OFFISIELT LISENSIERTE SIMULATOREN AV PGA TOUREN
Full Swing tilbyr de mest ikoniske banene på PGA Touren, som TPC Sawgrass, hjemmet til The Players Championship. Full Swing jobber fortløpende med PGA Touren for å legge til nye elite-baner i biblioteket. 

Team Full Swing kan skryte av PGA TOUR spillere som Tiger Woods, Justin Rose, Jordan Spieth, Gary Woodland, Aaron Wise, Brandt Snedeker, Jim Furyk, Jason Day, LPGAs Brooke Henderson, og NBAs Steph Curry.


- Tren og utvikle ditt spill
- Undervisning med en av våre proer
- Tilpassing av golfkøller
- Konkurrer mot vennene dine