Simulatorgolf

GOLFSIMULATOR

VELKOMMEN TIL TOPPGOLF OG VÅRE 12 FULLSWING INNENDØRS GOLFSIMULATORER. 

Toppgolf har 12 FULLSWING simulatorer tilgjengelig på senteret. FULL SWING jobber direkte med de beste banene i verden og har klart å fange elementene i detalj av det som gjør dem så spesielle for at opplevelsen skal føles mest mulig lik virkeligheten. Her kan du booke simulator 7 dager frem i tid:
 


BOOKINGREGLER


Når du booker simulator vil du motta en melding som er din kvittering på bookingen. Denne bekrefter tidspunkt og betaling. Om tidsen ikke er forhåndsbetalt må betaling gjøres på senteret ved ankomst og før start. 

Avbestilling må skje 24 timer før din starttid for refundering av penger. Avbestillinger etter 24 timer refunderes ikke. 

Toppgolf forbeholder seg retten til å flytte bookinger til noen av våre andre simulatorer skulle det være behov for det.

VIKTIG NÅR DU SPILLER SIMLUATOR:

- Spill kun med nye baller. Baller med merking er ikke tillatt da dette vil sette merke på lerretet
- Spill med rene innesko
- Ikke tillatt å sette køller opp mot veggen. Behold de i bagen
- På FULL SWING - Velg tee-sted som er tilpasset din slaglengde

ER DU VENSTREHENDT?
Book simulatortid på simulator 3, 5 eller 12. (Disse har links kamera)

FULLSWING / E6

Det er fortsatt mulig å spille på softwaren vi har hatt tidligere.
E6Golf er kjent for nøyaktighet, bildekvalitet og et stort utvalg av golfbaner fra hele verden. Du kan spille verdenskjente baner som blant annet St. Andrews, Pebble Beach, PGA National, Oakmount og Pacific Dunes, samt norske baner som Oslo Golfklubb, Losby og Holtsmark. 

BRUK MENYEN TIL HØYRE FOR Å VELGE UKENS BANE FOR FULLSWING ELLER E6.


SE PRISLISTE FOR LEIE HER  

VIP AVDELING:
Vi har 3 egne VIP-simumatorer hos oss som du kan leie. Disse er perfekt til mindre selskap eller grupper som ønsker det.