Toppgolf

Toppgolf blir Haga Golfsenter

Av: Admin  |  Publisert: 10. oktober 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Her er informasjon om skiftet til Haga Golfsenter.

I mai i år ble det offentliggjort at Haga Golf tar over Toppgolfs virksomhet. Senteret vil etterhvert omtales som HAGA GOLFSENTER, og omfatte innendørssenteret med simulatorer, treningsområder og ikke minst driving rangen. Vi gleder oss masse til å fortsette å utvikle Norges største og mest komplette treningsanlegg for golf.

Haga Golf vil drive senteret med utgangspunkt i samme teknologi for driving rangen (Toptracer) og simulatorsenteret (Full Swing). Vi ønsker også å videreutvikle senteret med flere tilbud og moderne løsninger for å tilpasse oss morgendagens etterspørsel. Vi har flere spennende tiltak på gang som vil bli offentliggjort så snart vi er klar med disse tiltakene. 

Dette betyr at kommunikasjon via sosiale medier knyttet til senteret, driving rangen, tilbud og lignende vil bli publisert på Haga Golfklubbs sosiale kanaler som INSTAGRAM og FACEBOOK (klikk for linker).

Fra og med fredag 1. november 2024 vil all kommunikasjon publiseres på Haga Golfs sosiale medie-kanaler, og Toppgolfs kontoer vil etterhvert fases ut og deaktiveres.

Det jobbes også med å få på plass en helt ny nettside for golfsenteret som skal ligge under www.hagagolf.no. Nettsiden til Toppgolf vil fortsatt være i drift fram til den nye nettsiden er klar.


Du vil fortsatt motta nyhetsbrev med da med Haga Golfklubb som avsender. 

Vi gleder oss masse til fortsettelsen, og kunne tilby et golfsenter med produkter og tilbud som passer for alle golfere. Har du spørsmål ta kontakt med oss på e-post: carina@hagagolf.no

Hilsen
Carina Boley Gudbrandsrud
Senterleder 
Haga Golf.