Toppgolf

Porsche Center Asker og Bærum

Av: Anine  |  Publisert: 27. mai 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Toppgolf ønsker Porsche Center Asker og Bærum velkommen som samarbeidspartner. I helgen vil Porsche Asker og Bærum være tilstede med både bil og representanter.

Toppgolf ønsker Porsche Asker og Bærum velkommen som samarbeidspartner

Toppgolf er en destinasjon med besøk av golfere fra Oslo, Bærum og områdene rundt. Gjennom et år er mint 12-15.000 golfere innom. Vår ambisjon er å være Norges ledende treningssenter innen golf - sommer som vinter. Golf er i vinden som aldri før og flere bedrifter ønsker å knytte seg opp mot Toppgolf, sporten og spillere.

Det er med stor glede og ydmykhet Toppgolf ønsker Porsche Asker og Bærum velkommen som en av våre hovedsamarbeidspartnere. I tiden fremover vil vi annonsere noen flere slike avtaler.  

Allerede i helgen vil Porsche Asker og Bærum være tilstede med både bil(er) og representanter. De vil være her fra kl 11:00-15:00 lørdag og søndag. Som for alle våre samarbeidspartnere oppfordrer vi alle til å ta kontakt, se på bilene og drømme seg litt bort. Nylig lanserte Porsche sin nye Taycan Cross Turismo, en elektrisk bil med plass til hele familien som er 100% ekte Porsche.

Her kan man lese hva Porsche Asker og Bærums selv sier om samarbeidet:
«Det er stort overlapp mellom våre kunder og golf – både i sporten og at vi utvikler og bredder oss ut. Begge er opptatt av kvalitet og presisjon er et viktig begrep for oss begge. Toppgolf har moderne utstyr og fasiliteter for å utvikle alle med interesse for golf, nybegynnere så vel som profesjonelle. Dette går som hånd i hanske med Porsche verdier rundt teknikk, nyskapning og prestasjon. Derfor er Toppgolf en perfekt samarbeidspartner for å synliggjøre oss», 
sier Ivar Brath Lien, daglig leder hos Porsche Center Asker & Bærum.

Velkommen til en kombinert bil og golfopplevelse på Toppgolf.


Dersom din bedrift ønsker å vurdere samarbeid med Toppgolf, ta kontakt med Nils Røang 
nils@redmedia.no