Toppgolf

Ny sportssjef ansatt i Toppgolf.

Av: Admin  |  Publisert: 24. mai 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi har ansatt ny sportssjef i Toppgolf - Karinn Dickinson. Velkommen! Les mer om Karinn her.

Karinn kommer fra stillingen klubbkoordinator på Asker Golfklubb der hun hadde ansvaret for administrasjonen, turneringer, sponsorer og samarbeidsavtaler og daglig drift av klubben. I Toppgolf vil Karinn ha ansvaret for klubbens inne- og uteaktiviteter, drivingrangen, kontaktperson til sponsorer og bedrifter. 

Karinn begynte å spille golf da hun var 10 år og har vært aktiv juniorspiller i Asker Golfklubb. Som junior har hun deltatt i flere juniorturneringer og Lag-NM. Karinn vant Junior NM i 2006 og Lag-NM Damer i 2009. 

I 2007 dro Karinn til USA for å spille på collegegolf og vant to collegeturneringer for University of Washington. Etter college karrieren spilte Karinn 3 år som aktiv profesjonell på LPGA Symetra Touren, der høydepunktet var deltakelse i US Open 2013. Hun har også jobbet i 10 år i ulike stillinger i golfbransjen i USA. I 2020 flyttet hun tilbake til Norge.

Vi er veldig glade for å ha Karinn med som en del av teamet på Toppgolf med hennes erfaringer fra bransjen. Velkommen til oss.