Toppgolf

Ny driv på ToppGolf

Av: Kristin  |  Publisert: 13. januar 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

– Etter at jeg tok mitt grønne kort på Vestfold GK i 1995 har jeg alltid vært nysgjerrig på golf, og da muligheten her på ToppGolf dukket opp, ble interessen umiddelbart vekket. Dette sier Eirik Bergvoll (57), som er en uke varm i trøya som daglig leder på ToppGolf og Nordhaug Golfklubb.

Eirik kommer fra DNT Oslo der han var leder til avdelingen marked og kommunikasjon i nesten seks år. Han er en meget erfaren hotellmann med 30 års erfaring innen hotell og reiseliv i seks land og tre kontinenter herav 15 år som leder i 4 & 5 stjerners hoteller. Vi snakker Kuwait, England, Oman, Sør-Afrika, Dubai, Estland og den norske fjellheimen.

– Så hvorfor golf?

– Jeg har i hele min karriere jobbet i service-bransjen og ser helt klart mange paralleller med golfsporten.  Mye handler om å sette kunden i sentrum og stadig forbedre de produktene og tjenestene vi tilbyr.  ToppGolf er dessuten et spennende utgangspunkt med utallige muligheter for utvikling og forbedring, og jeg stortrives i et pulserende og levende miljø, sier Eirik.

Styrleder
Tore Waagø er glad for å ønske Eirik Bergvoll velkommen som daglig leder på ToppGolf. – Med Eiriks erfaring og kompetanse fra service og drift, en hyggelig stab, 12 oppgraderte Full Swing simulatorer, samt FS KIT på drivingrangen inne, Topptracer på drivingrange ute og 9-hullsbanen på Nordhaug er vi nå godt skodd for å gi golferne ypperlige forhold hele året.  Vi styrker vår posisjon som Norges best besøkte golfanlegg, sier Tore Waagø.