Toppgolf

Gratulerer til vinnere i Toppgolf Winter Tour!

Av: Admin  |  Publisert: 13. mai 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Gratulerer til Peder Rundberget som stakk av med hovedpremien med tur for 2 til Østerrike. Og til 2. og 3 plass med gavekort fra Toppgolf.

Toppgolf Winter Tour - en OOM turnering har blitt gjennomført denne vinteren. Deltagelsen har vært bra, og det har blitt vist veldig mye godt spill.

Etter 18 runder var det Peder Rundberget som gikk seirende ut av turneringen med totalt 1915 poeng. Gratulerer! Peder vil ta med seg hovedpremien som er en reise for to personer til Østerrike med Golftraveller i september 2024. Turen inneholder reise, opphold og golf, og turen går til Kãrnten som er et relativt nytt reisemål i Europa.

"Takk for en fantastisk kul turnering! Den ga meg både motivasjon og golfglede - jeg var spent ført og etter hver runde. Fin måte å holde golfen ved like gjennom vinteren - og at man kan vinne pris i tillegg. Bonus!" - Peder Rundberget
 
På 2. plass kom Marius Solvang med 1525 poeng som vinner gavekort på kr. 2500 for bruk i proshopen på Toppgolf.

3. plassen gikk til Thomas Børde med 1430 poeng som vinner et gavekort på kr. 1250 for bruk i proshopen på Toppgolf. Gavekortene ligger å venter på dere på Toppgolf. 
 
Gratulerer til alle vinnerne!
Se under for en oversikt over OOM. 
 
Vi takker alle deltakerne for innsatsen - vi ses når sesongen er over til nok en Toppgolf Winter Tour!
 
Mvh
Toppgolf