Toppgolf

Boksignering med TUTTA

Av: Anine  |  Publisert: 3. november 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Velkommen til boksignering på Toppgolf onsdag 4.nov. TUTTA - UTEN MOT, INGEN ÆRE.

BOKSIGNERING MED TUTTA

SUZANN PETTERSEN
TUTTA - UTEN MOT, INGEN ÆRE


ONSDAG 4.NOVEMBER
17:00-19:00
FRI ADGANG

Registrer deg her

I hennes nye bok Tutta - Uten mot, ingen ære (Cappelen Damm) forteller Tutta om livet på og utenfor golfbanen. Tutta har skrevet boken i samarbeid med Arne Jørstad Riise, psykolog og leder av idrettsspsykologisk avdeling ved Olympiatoppen, og Bjørge Stensbøl, tidligere toppidrettssjef.

- Jeg forteller både om oppturene og nedturene jeg har opplevd 
- Både gjennom golfkarrieren og i privatlivet. Mitt private liv har jo blitt sterkt påvirket av det karrierevalget jeg har gjort, det er tett vevd sammen og det er derfor naturlig at jeg også snakker om det i boken, sier Tutta til VG.

«Jeg lærte fort at det kunne koste å snakke høyt om ambisjonene mine, til folk utenfor min nærmeste krets. Etter at magasinet Norsk Golf hadde skrevet om planene mine, kom reaksjonene:«Så du skal bli verdens beste golfspiller du da jenta mi? Så morsomt at du sier det!»«Hvem tror du at du er?»«Eplekjekke skrytepave!»Det er kanskje ikke bare i Norge at du skal være forsiktig med hva du sier høyt, men det finnes da i hvert fall nok av brønnpissere her hjemme. Mange rynker fort på nesa, og da jeg mange ganger kunne bli uvel i stedet for inspirert av folks reaksjoner, lærte jeg raskt å holde mine største drømmer for meg selv. Og, snakket folk, så snakket de til døve ører. Jeg bestemte meg for å la prestasjonene mine tale.»

En rå vinnerskalle

I løpet av golfkarrieren oppnådde Suzann Pettersen 15 individuelle seiere på LPGA-touren og to major seiere. Hun lå 436 uker på rad innenfor topp ti – de fleste av dem innen topp fem – på verdensrankingen og representerte Europa ni ganger i Solheim Cup.
I 2020 mottok hun Hedersprisen på Idrettsgallaen, og hun er livstidsambassdør for NIKE.

VELKOMMEN TIL BOKSIGNERING!