Toppgolf

Velkommen til Åpen Dag 20. oktober

Av: Admin  |  Publisert: 15. oktober 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Velkommen til åpen dag 20. oktober fra kl. 11:00 - 15:00. Test simulator, gratis custom fitting og mange flere tilbud.

 

I 2023 gjennomførte vi Åpen Dag for første gang og det ble en stor suksess - så hvorfor ikke gjøre det igjen i år. Den 20. oktober kl. 11:00 kjører vi Åpen Dag frem til kl. 15:00. Test simulator, book gratis custom fitting med PING (kontaktinfo lenger ned), drop-in putter demo med Cobra, golfklær og utstyr til rabatterte priser og mange andre tilbud. 

TEST SIMULATOR GRATIS

Senteret har 11 stk. FULLSWING simulatorer. Denne dagen er det gratis å teste hvordan det er på spille simulator-golf. Ta med deg en kompis, en venninne mor eller far og kom å spill 2-3 hull for å lære å kjenne på hvordan det er å spille innendørs. Vi stiller med folk som både hjelper deg i gang og veileder deg så du forstår teknikken. 

GRATIS CUSTOM FITTING MED PING
(må forhåndsbookes)
PING står klar i vår TRACKMAN simulator for custom fitting med sesongens varer. Fittingen må bookes - det gjør du ved å sende mail med navn og ønsket tidspunkt til proshop@hagagolf.no 10% på alle PING bestillinger denne dagen. 

DROP-IN PUTTER DEMO MED COBRA

Kom å prøv årets puttere fra Cobra og få 10% rabatt på kjøp.

SKIFTE GREP
Et godt grep er viktig. Under Åpen Dag er vår grep-leverandør Chrisco på plass. De skifter ett grep gratis for deg, og ønsker du å skifte flere grep gjør de dette mens du venter - eller så fort vi kan. 

INNENDØRS RANGE

Proer fra Haga Golfklubb vil være tilstede på rangen innendørs for å gi kort veiledning og instruksjon til de som ønsker det. Ta med deg dine egne køller og kom å prøv.

30-70% I PROSHOPEN HELE DAGEN

Vi byr på enkel servering og gratis kaffe.
Velkommen til oss den 20. oktober! Husk å bestille custom fitting med PING i forkant av søndag.