Pro & Akademi

Women's Golf Day på Toppgolf!

Av: Admin  |  Publisert: 31. mai 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Tirsdag 6. juni arrangerer vi Womens Golf Day med aktiviteter og spill fra kl. 17.00.

Women's Golf Day er et globalt arrangement hvor kvinner og jenter kan prøve golf for første gang og aktive spillere kan spille og hygge seg sammen med andre kvinner som er interessert i golf.

Vi oppfordrer alle til å ta med en venn, mor, tante, datter eller kollega som ønsker å prøve golf. Dette er en perfekt dag å ta med seg noen som ønsker å prøve golf for første gang. Dette blir en flott feiring av Women´s Golfday sammen med golfjenter over hele verden!

Tidspunkt: kl. 17:00
Hvor: Toppgolf
Pris: 150 NOK
Antrekk: kle deg gjerne i rødt og hvitt

Women’s Golf Day primærfarger er rødt og hvitt. For de av dere som har røde eller hvite klær hadde vi satt stor pris på hvis dere tok det på dere, for å skape en fin tilhørighet. Røde og/eller hvite klær er selvfølgelig ikke et forutsetning for å delta! 

Program:
17:00-17:30
Velkommen til Toppgolf og informasjon om Women´s Golf Day
Enkel servering

17:30-19:30
Trening/undervisning på driving rangen og putting området

Ca. 20:00
Sosialisering og premieutdeling! Det aller viktigste er å ha det gøy.

Påmelding: nederst på siden

Det vil også bli lagt opp til morsomme konkurranser underveis i programet. 

OM WOMEN´S GOLF DAY (WGD)
Women’s Golf Day er et event som går over en dag. Målet er å introdusere nye kvinner for golfen og å feire eksisterende spillere - uavhengig av rase, religion, språk, etnisitet og lokasjon. WGD har blitt en global bevegelse som feirer kvinner og jenter som lærer golfferdigheter som varer ut livet.

WGD jobber for å engasjere, styrke og støtte kvinner og jenter gjennom arrangementet og plattformen. Det er det raskest voksende kvinnelige golfutviklingsinitiativet.

I løpet av en fireårsperiode har mer enn 1000 lokasjoner i 52 land deltatt.

WGDs primære hashtag, #WomensGolfDay, fikk mer enn 47 millioner globale inntrykk og nesten 25 millioner mennesker så på WGD-innhold.

Women's Golf Day (WGD) ble startet i 2016 av grunnlegger Elisa Gaudet som et lidenskapsprosjekt. Hun ble inspirert til å skape en global begivenhet som ville engasjere kvinner i golf og skape enhet gjennom fellesskap.

Del opplevelsene!

#WomensGolfDay #WGDinspires #WGDUNITES
www.womensgolfday.com   @womensgolfday

Ta med en venninne eller flere – golfspiller eller ikke. Vi skal sørge for at det blir en opplevelsesrik golfdag.

Påmelding:

KLIKK HER