Nordhaug GK

Klubbmesterskapet Nordhaug GK

Av: Anine  |  Publisert: 23. august 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Toppgolf gratulerer vinnerne av årets klubbmesterskap i Nordhaug Golfklubb!

Fantastisk vær, rekordpåmelding, god stemning og perfekt bane gav en utrolig flott ramme rundt årets klubbmesterskap på Nordhaug GK. 

Flotte premier og stor konkurranse (71 påmeldte!) gav de aller beste forutsetningene for et vellykket arrangement.
Og det ble det virkelig!
Les mer om klubbmesterskapet og se bilder fra dagen på Nordhaug sin nettside. 

Det ble konkurrert i 8 klasser og 3 klubbmestere ble kåret. Klubbmesterne herre, dame og junior ble kåret basert på færrest slag på runden uavhengig av handicap.

I klubbmesterskapet for herrer var det påmeldt 40 deltagere som konkurrerte om tittelen. Det viste seg tidlig at Svein Sverre Haugen hadde god flyt i spillet sitt. Han slo ut i første flight og lå høyt på resultattavla gjennom hele konkurransen etter kun 3 bogey og 32 slag (+3) på runden.

I dameklassen konkurrerte 14 deltakere om KM tittelen. Her ble det en tett og intens kamp mellom de 3 beste, som var i en egen klasse. Til tross for misnøye med eget spill ble årets klubbmester (som i fjor) Gunnhild Naustdal med 39 slag.

Det er hyggelig å registrere at det er stor oppslutning fra våre yngre medlemmer.

I juniorklassen var det påmeldt 17 spillere i alder fra 9 til 19 år som konkurrerte om tittelen klubbmester. Phillip Eidset Russell spilte fremragende golf med birdie både på hull 6 og 8! Han ble dermed suveren klubbmester med 33 slag på runden.

Som breddeklubb er det viktig å premiere de som gjør det bra ut fra egne ferdigheter. Årets klubbmesterskap var derfor delt inn 5 nettoklasser med premie til de 3 beste i hver klasse. Her konkurrerer deltakerne ut fra eget handicap (ferdighetsnivå) på runden.
Les mer om vinnerne i de 5 klassene, samt vinner av longest drive og closest to pin HER.