Driving Range

GRATIS BALLER TIL MORGENFUGLER!

Av: Anine  |  Publisert: 30. april 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Toppgolf RangeClub medlemmer får gratis baller lørdag 1.mai mellom kl. 8:00-10:00. Er du ikke medlem? Registrer deg i dag. Velkommen!

EKSTRA MORGENFUGL BONUS

Gratis rangeballer LØRDAG 1.MAI 
KLOKKEN 08:00-10:00
For medlemmer av Toppgolf RangeClub


For å stimulere til mindre kø, og som en ekstra liten bonus til våre Toppgolf Rangclub medlemmer vil vi dele ut gratis baller lørdag morgen. Det er bare å vise frem ballkortet med blått merke på rangen.

Er du ikke medlem av Toppgolf RangeClub?
Registrer deg gratis her

Vi lanserte Toppgolf RangClub ved åpningen av driving rangen og dette har blitt tatt veldig godt imot. Tusen takk til alle dere som har meldt dere inn. Til nå er vi over 2500 medlemmer som får gode bonuser på baller ved påfyll av ballkort.

Vi vet det har vært perioder med mye besøk og tendenser til kø. 
For oss har det vært aller viktigst å ta vare på golfspillere ift. smitte og følge de restriksjoner vi har fått fra Bærum Kommune. 

Takk til alle for deres vilje til å følge reglene. Det setter vi STOR pris på.

Trening på golfsving, bevegelse og alt det andre vi trener på er utrolig viktig for å forbedre eget spill og nivå. Golf handler om mer enn prestasjoner, hvor den sosiale delen også er veldig viktig. Men golf er og skal være gøy!
Toptracer som verktøy er til stor hjelp for mange. Skulle du ønske en innføring i bruken er det bare å kontakte våre golfverter når du er på rangen.

Håper å se deg lørdag morgen!
Hilsen alle oss i Toppgolf