Driving Range

GOD KAPASITET PÅ DRIVING RANGEN

Av: Anine  |  Publisert: 3. juni 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

EN NY FLOTT GOLFHELG I VENTE! Toppgolf sponser PGA på Eurosport – Gratis is til barna frem til kl 10:00 - 5.juni & 6.juni

Nok en golfhelg med fint vær er i vente og nå med åpne golfbaner er kapasiteten på driving rangen god. Du kan komme fra tidlig morgen om du allerede har ballkort og ønsker å gjøre unna treningen før andre gjøremål. Taket tar unna for solen så selv om det er strålende sol er det ikke for varmt. Trenger du påfyll av baller så åpner klubbhuset og pro-shopen kl 08:00. Med sol og varme er det mulig å slå baller til lang på kveld. Vi stenger ikke ned skjermene før kl 23:00.

Nyhet for ivrige barnegolfere (...og foreldre). Vi har fått nye targets tilpasset barn. Dette er både avstandsskilt på 20, 30 og 40 meter samt andre gøyale mål. Vi anbefaler voksne med barn å stå i andre etasje på rangen. Frem til kl 10:00 er det en gratis is til alle barn opp til 15 år både lørdag 5.juni og søndag 6.juni. Husk at vi har lånesett til barn om dere ikke har fra før.

Som alltid er det tilgjengelig golfverter som kan instruere deg ift å bruke Toptracer systemet. Det er veldig mange muligheter for å utfordre seg selv og sette litt mere fokus på resultater enn antall baller man slår. Husk at golf handler om fokus – bruk gjerne litt tid og forbered deg godt til hvert eneste slag.
Kafé og proshop er åpen!

Velkommen til Toppgolf!