Driving Range

Vi kjører Closest To Pin konkurranse i juli på rangen.

CLOSEST TO PIN Konkurranse på rangen i juli. Vinn 2 greenfee til Haga, 2 mnd Viaplay abonnement + baller for 500 kroner på rangen. 

Konkurransen har oppstart mandager fra kl 11.00 frem til søndag kl. 22.00. Vinneren annonseres mandag påfølgende uke, og premier kan hentes på senteret (Toppgolf). Husk å ta med mobilen for å bekrefte brukerprofilen i Toptracer appen. Konkurransen kan du også følge via leaderboardet på skjermen i 1. etasje v/ballmaskinen og i Toptracer-appen.

SLIK FUNGERER KONKURRANSEN:


Last ned og logg deg inn på Toptracer Range appen (finnes for både android og apple telefoner). Scan QR koden på TT-skjermen for å logge inn med din profil. For å delta i konkurransen må du ha en profil i Toptracer Range appen. Appen lastes ned i App/Play Store og er gratis. Velg så eventet CLOSEST TO PIN JULI2024 inne på appen før du deltar på skjermen ved båsen. Viktig at du har valgt Toppgolf som din range inne på din profiln i appen - dette kan du endre under «profil». 

Når du er på rangen og ved TOPTRACER skjermen velger du "CLOSEST TO PIN JULI" eventet nederst til venstre . Det er viktig at du velger RIKTIG mål på rangen du vil sikte på. Det kan være en fordel å velge et flagg som er ganske rett foran deg. Så husk å velge riktig kølle i forhold til vær og vind. Så er det bare å slå!

Ved å bruke din egen profil (og ikke spiller som gjest) lagres scoren din. I appen kan du alltid følge med på hvem som leder hver uke! HUSK Å BRUK ET ORDENTLIG NAVN (tullenavn med stygge ord vil bli slettet og tatt ut av konkurransen).

SKULLE FLERE FÅ HOLE-IN-ONE EN UKE, TREKKER VI VINNEREN FRA ALLE MED HIO.
 
LYKKE TIL!

Har du spørsmål ta kontakt med teknisk ansvarlig for turneringen
Aleksander Karlsen
aleksander@toppgolf.no
67 14 13 13

CLOSEST TO PIN LEADERBOARD FINNER DU PÅ RANGEN I 1. ETG